среда, 16 декабря 2009 г.

Час діяти!

Ви це чули в контексті політичної реклами? А ми це гарантуємо в нашій білизні! Чому, зараз дізнаєтесь…

Нам спало на думку порівняти білизну з політикою з кількох причин. По-перше обидві вони здатні змінювати життя людей на краще. Ну, політика зрозуміло чому – покращувати майбутнє, подумаєте Ви, а ось білизна… Хоча, насправді, натільний одяг набагато ближчий до Вашого реального життя, аніж законопроекти та політичні баталії. Кожного ранку, прокидаючись, Ви ще уві сні автоматично збираєтесь на роботу, відпрацьовуєте свої вісім годин та вертаєтесь додому. І, так кожного дня.

То, може варто розірвати це коло? Політики вам в цьому не допоможуть, а ось гарна білизна – 100%. Американськими вченими доведено, що настрій людини напряму залежить від її зовнішнього вигляду.  В ті й же залежності знаходяться успішність особистості в житті і її задоволеність власною зовнішністю.

Коли вранці Ви будете бачити в дзеркалі привабливу особистість у вишуканій та зручній білизні – гарний настрій Вам гарантовано. Ранок стає приємним, адже не зважаючи на всі життєві негаразди Ви будете почувати себе впевнено. Для підтвердження цього факту, можна загадати також безліч голлівудських фільмів, де жінка стає впевненою в собі та успішною, саме зі зміною своєї зовнішності на краще. А, враховуючи те,що білизна – це основа Вашого гардеробу в прямому та переносному значенні, то починати змінювати своє життя на краще потрібно саме з фундаменту. Адже, щоб побудувати щось нове, потрібно спочатку розчистити місце та закласти основу. У випадку зовнішнього вигляду білизна буде найвдалішою Вашою інвестицією і з фінансового боку і з особистого. Ось таким чином, в першому аспекті білизна ближча до людей, ніж політика.

По-друге, політика не допоможе Вашому здоров'ю, а ось білизна – легко. Саме вона підтримає Ваші груди і підтримає здоров'я Вашої спини. Згадайте, як часто Ви помічали, що після виснажливого робочого дня, ви відчуваєте дискомфорт та біль у спині? Найбільш вірогідний винуватець цього  – не правильно підібрана білизна. Бюстгальтер може або занадто стягувати, або занадто послаблювати підтримку вашого бюсту. В наслідок цього – хронічні  хвороби спини, поганий настрій. Щоб цього не сталось, варто достатньо уваги приділяти вибору натільного одягу і радитися з фахівцями. Такі фахівці є в нашому магазині, і їх професіоналізм підтверджено семирічним досвідом, численним сертифікати та відгуками наших клієнтів. Наші консультанти – це люди, що знають про білизну все, і навіть більше. Вони можуть відрізнити моделі, тканини та розмір бюсту з закритими очима. Врахувавши Ваші побажання та особливості конституції тіла, вони підберуть Вам саме те, що потрібно. Чи можуть політики допомогти Вам зберегти здоров'я та красу власного тіла?

По-третє, політики лише обіцяють виконувати свої обіцянки, а ми гарантуємо їх виконання. Якщо обіцяємо надіслати ваше замовлення вчасно – виконуємо. Якщо ми гарантуємо зміни в Вашому особистому житті, з покупкою красивої білизни – Ви їх отримаєте. Коли ми гарантуємо італійську якість нашого натільного одягу – Ви завжди знайдете на етикетках та упаковках підтвердження італійського походження Вашої білизни. Коли Ви робите замовлення, Ви можете бути впевненими в тому, що замовлення буде доставлено вчасно і абсолютно безкоштовно. Чи можете Ви бути так само впевнені у майбутньому виконанні політичних обіцянок?

По-третє, владні люди порушують закон лише заради власних інтересів, ми порушуємо закон – заради Вас. Кабінетом міністрів України була затверджена постанова від 19 березня 1994 р. N 172 про реалізацію окремих положень Закону України “Про захист прав споживачів” про ПЕРЕЛІК

товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню).  Серед них: корсетні товари, панчішно-шкарпеткові вироби і натільна білизна. Та ми, розуміючи всю важкість вибору білизни через Інтернет, порушуємо закон заради Вас, і приймаємо назад чи обмінюємо наші товари. Тому, Ви завжди можете бути впевненими в своєму виборі, і можете не боятися помилитися. Чи могли б політики піти проти закону заради своїх виборців?

Це лише три аргументи на користь білизни. Тепер Ви знаєте, чим вона подібна до політики, і як політика не подібна на білизну. Тепер, помічаючи агіт-бігборди в місті, Ви будете загадково посміхатися, і згадувати шикарний комплект, який зараз на Вас, що ви його ідеально підібрали в нашому магазині і змінили своє життя на краще!


Час ставати красивими! Згодні? Тоді Вам до нас.

Здесь можно оставить свои комментарии. Выпуск опубликован при помощи плагина subscribe.ru and blogspot.com cross poster

1 комментарий:

  1. Ищите где купить купальник лучшего качества? Только в магазине Матильда https://mathilda.com.ua/kupalniki/ ! Собраны только лучшие бренды, например Miraclesuit https://mathilda.com.ua/miraclesuit.

    ОтветитьУдалить